Fellépők

Mojo

A zenekar 2011-ben alakult Mojo Workings néven: Honfi Imre (gitár- ének) Horváth János (gitár- ének) Szabó Tamás (harmonikák- ének) tagokkal.
Az eltelt időben egy egyedi (sajátos) hangképen dolgoztak, ami ötvözi magában a blues sokszínűségét, a countryt, de számtalan, a tradicionális műfajoktól eltérő zenei irányzatot is (Beat, Pop). Az akusztikus hangzás mellet, nagy hangsúlyt kap a vokális megszólalás.
Koncertjeiken számtalan, ritkán alkalmazott hangszert is használnak, mint pld: didley-bow, cigarbox, ukulele, harmonetta, basszus és akkordharmonikák, stompbox.
A csapat, 2014 óta kibővült két fantasztikus zenésszel: Pengő Csaba (basszusgitár, nagybőgő) illetve Mezőfi István (dobok).
A saját számok mellet ritkábban hallott blues, country darabokat is átdolgoznak, saját stílusuknak megfelelően.
2016 óta, egy külön produkciót hoztak létre az Európában közismert Tim Lothar: énekes gitárossal (DE), akivel 2020-ban megjelentették, immáron második közös lemezüket „Old Cinema Session Címmel.”
A csapat rendszeresen turnézik külföldön. Így többek között rendszeresen megfordul, Szlovákiában, Németországban, Dániában, Franciaországban, Szerbiában, Francia országban.
A zenekar 2018 novemberétől Mojo-ra változtatta a nevét!
Legutolsó, IV. lemezüket, 2020 szeptemberében jelentették meg: MOJO címmel.

A mostani koncerten:
Szabó Tamás – ének, harmonika
Honfi Imre Olivér – ének, gitár
Horváth János – ének, gitár
Mezőfi István – dob
helyettesítő vendég: Bese Csaba – basszus

Jambalaya

New Orleans Music Show
A Jambalaya hazánk első számú New Orleans-i zenét játszó zenekara. 2005-ös alakulásuk óta hat önálló lemezt jelentettek meg, hazai- és külföldi turnék keretein belül bejárták Európát, munkájukat Gundel Művészeti Díjjal jutalmazták.
A zenekar egy híres és változatosan elkészíthető New Orleans-i ételről kapta a nevét, mely jól szimbolizálja azt a sokszínűséget, ami a mai napig megújuló New Orleans-i zenére jellemző.
XXI. századi modern felfogású zenéjük képviseletében több száz koncertet adtak a kezdetek óta. 2021-ben legújabb ‘Whatever Happens’ című albumukat mutatják be Európa- és országszerte.

Pawnshop

A PAWNSHOP formációt Besenyei Csaba „Big Fat Chubby” blues énekes és szájharmonikás keltette életre 1997-ben. A zenekar egészen 2004-ig duós felállásban működött és az autentikus folk blues jeles hazai képviselőjének számított. 2004-től Long Tall Sonny (ének-gitár) és Crazy Benny (zongora), majd 2014-től Little Tommy, dobos csatlakozásával hangzásban és a zenei stílusok tekintetében is kibővült a paletta és a városiasabb chicago blues, west coast western, swing, country blues műfajok kerültek előtérbe, továbbra is megtartva az autentikus stílusjegyeket. Immáron 24 éve a budapesti pub-ok közkedvelt blues-bandája.

Besenyei Big Fat Chubby – ének, szájharmonika
Sonny – gitár
Crazy Benny – zongora
Little Tom – dob

Teddy Harpo One Man Band

Dobos, gitáros, szájharmonikás, énekes egy személyben a színpadon: ő Teddy Harpo. Stílusa a bluesban gyökerezik, de nagy hatással volt rá a rock’n’roll és a gátlástalan afrofunk zene is.
Fellépett már az ország összes létező koncerthelyszínén: kisebb-nagyobb fesztiválokon, művelődési házakban, blueskocsmákban, klubokban és a flaszteren.
Neves zenészek, akikkel együtt játszott: Sugar Blue, Eric Sardinas, Vasko Krupkata, Tátrai Tibor, Szabó Tamás, Fekete Jenő.
A mostani koncerten az előadó a blues ihletésű saját dalai mellett a 70-es évek country, rock világát is megidézi.